Däckhotell

Att lagra sina däck till bilen på däckhotell är en verkligen smart idé, dels så slipper du förvara dina däck hemma och ta upp en massa plats i garaget eller förrådet. Dels så blir det enkelt när du ska skifta däck på din bil. Du lämnar bara in bilen och däcken finns redan på plats när det är dags att byta.

Okay, visst det kostar en del. Men räkna ut hur mycket tid och energi du lägger ner varje år på detta med däckhantering. Du kan lägga den tiden och energin på annat när det kommer till din bil. Ta dig tid att se till att bilen är i så gott skick det bara går. Kolla upp att allt fungerar som det ska och kolla regelbundet hur dina däck ser ut. Det kanske är dags att köpa nya vinter- eller sommardäck, då kan ditt däckhotell hjälpa dig med detta. De har bra erfarenhet av detta och vet exakt vilka däck du behöver.

Inför vintern så kanske du funderar på om du ska köra med dubbfritt eller däck med dubbar, det beror lite i vilken landsända du bor. Enkalst så kan du kolla upp med ditt däckhotell och höra deras synpunkter på det hela. Dom hjälper dig hela vägen från däckköp, hantering och lagring till att lägga nya däck till dig. Enkelt och smärtfritt.